Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Nattens vågor välver sig över dagen,
lägger sig i mörka veck över ljuset
och krymper det, omärkligt men fast
tills ingenting längre går att spåra
och gryningen är en ouppnåelig dröm




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 449 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-11-02 08:05



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Dagen är en dröm om natten.
Och natten är en dagdröm om dagen.
2017-01-20

  annatheresia
Elegant! Wow!!
2016-11-15

    ej medlem längre
FANTASTISKT, natten som Du tecknar blir levande. En gradvis skillnad beskrivs i millimeterform.

BRAVO!


Hälsar
Bengt
2016-11-14

  Linda CH VIP
Snyggt! Jag kan känna och se mörkret vältra sig över dagen.
2016-11-07

  Goraxy 89 Orion VIP
WOW - Det här var ursnyggt skrivet - Nu ser jag också vågrörelsen när natten låter sina mörka veck långsamt men obönhörligt svepa över ljuset tills det inte mera syns och gryningen verkar ouppnåelig !
2016-11-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
galant framfört
2016-11-02

  Solstrale VIP
Snyggt fångat!
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta