Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behändig

 

Behändigt leende stoppas hon

undan, ryggen spänd

över vägen faller ett regn

i blåhålet flyger fåglar fria

löv singlar, brinnande av tysta

ord, piskar stumheten, sipprar in

ett hjärta

- Ser ni det, hur det pumpar, rött..

hon viker minnen, av allvar

i sin vrå, plitar redlösa år

ser

kusken i sin stålkorsett

pressas mot marken, skrattet

blir en ås

Det blev aldrig rätt. Fuck the pain away.

 ljuger sig fri

handens rikoschett

på pappret, ordens linjer

 

- Hjälp mig se det röda i orden

- Lyssna tillbaka till noll

- Jag andas bara grus

- Skriv sorg på ett sandpapper och börja om.

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-03 09:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den är allt som inte står i bihålet,

Och äger sig själv-
som staken mitt i blodstormen +
2016-11-03

    ej medlem längre
Sandpappret var snitsigt!! :) Fint skrivet!
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo