Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt



God natt

alla ni, vi eller de

godnatt på alla er

som har en säng och en partner att gosa med

Godnatt på alla som ligger ensamma

och fantiserar med närvaron av en annan

och drömmer utanför hjärtat

God natt




Fri vers av Minona
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-02 21:13



Bookmark and Share


  Zandor
god morgon....*L*
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona