Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1844

Röster från det förflutna.
Svikarna.
Efter över 170 år finns inget kvar av glädjen.

Den ligger begravd under tre fammnar tid.
Den ligger begravd för att tiden läker inga sår.
Tiden bygger rustningar och vallgravar.
Som värn mot nästa attack.

Det som består är sveket.
Spetsen på din lans.




Fri vers (Fri form) av Kung Råg
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-11-03 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kung Råg