Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kineser köper, Tyskland bit för bit.


En krigare av ordet, osv.

 En konfident krigare.


"Rumänerna hånar politikerna för att lånat landet till filter av krig, arsenal"

 

Individens motivation är vad som sätter allt i rörelse,
Vanor, är det som gör det fortsätta.
Föra och bära vidare sin inbördes krig på andras territorium,
Eftersom hans handlingar är det som definierar sin karaktär.
”Det är en kämpe!

Han” är En vild krigare.

Allt för Sverige? America!Ryssland,,,

Krigaren Är det som vill se andras länder ödeläggas, medveten och omedveten.


För att krigs maskineri är i gång och våra förtrogna valda tänker inte på boomerang är en nedräkning Vapen.

 Dem hinner skaffa sig en substantiell buffert och tillflykt brygga till ett annat land med det krigsförings politik dem förrförra med...

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2016-11-03 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP