Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Det förflutna


Det förflutna
har ingen egen existens

Det förflutna
påminner
om det nuvarande,
men har varit.

Det förflutna
kan efterkonstrueras,
förskönas, i slöjor dock

Jag var barn, också, i det förflutna.
Ingen annan människa,
utan en tidig upplevelse...
i mitt jag.

En tillbakablick, i mitt förflutna,
ger mig första parkett i filmen om mig.

Mitt förflutna jag applåderar,
trots att det inte äger någon egen existens

Jag suddar aldrig...




Fri vers av chrissie
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-03 09:14



Bookmark and Share


  Zandor
det gör du rätt i ....
2016-11-03

  Mats Edin VIP
Gillar särskilt
en tidig upplevelse i mitt jag
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie