Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparenta iakttagerser

Människor passerar genom varandra
talar till sig själva
ej med andra
















Fri vers (Fri form) av Johan Strömstedt
Läst 418 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-03 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert! Första strofen är så träffsäker och tyvärr ligger det något i den... Bilden av flyttfåglarna som lämnar platsen är bra, och sista raden har ett vemod som tilltalar mig.
2017-01-29

  lodjuret/seglare VIP
Fin bild, och tidsbild, spilld.
2017-01-24

  aol
Mycket fint och sammansättande skaldat om hur det är.
2016-11-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Underbar transparens iakttagelse. På hemmaplan ett poem som värmer i själen.
Tack Johan, jag läger på bokmärke och minnet denna fantastiska textuell grå bild.
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt