Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

U DEFINE M


A scattered mirror
No place to be
You woke up a better person
Inside me
The reflection
In your eyes
Lifts me from despair
To better heights
I see your face in the trees, in the birds
In disguise
I get up from my bed
I am prepared to rise
Entering a journey
In the mystery
You define me
You found me




Fri vers (Fri form) av Boine Alvastral Josefsson
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-03 12:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) A mystery man indeed!
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Boine Alvastral Josefsson
Boine Alvastral Josefsson