Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Girighetens tecken.

Vi gräver vår grav
alldeles för grund.
Girighetens tecken,
ditt namn ristas
i blod på din sten.

Den svarta fågeln,
flyger efter dig.
Rymmare.
Hackar sönder dina ögon,
du ser ej längre din grav.

Det som är för grunt,
du ej ser utan din syn.




Fri vers av Midnight
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-03 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight