Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skall för full effekt läsas till låten länkad på Youtube.com


Grönlandshajen

I en stad som är på väg hem för dagen äta mysa sova andas
På väg bort från den lilla skatt(er) som blev vår lott/
Som aldrig bad om bli vår jackpot/
I en säng snart tre år av tro hopp kärklet
Drömmer vaket om springa fri/ i en skog av Peppa George och Lilla My/
Där mitt hjärta finns jag alltid för dig

https://youtu.be/w1QnKIOQmoI




Fri vers (Spoken word/Slam) av NiklasB
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-03 15:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett litet ögonblick här...
Grönlandsvalen finns, men inte hajen.
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB