Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den tidiga morgonens mörker


I den tidiga morgonens mörker
vågar den lilla gå genom vinden
som blåser utan tankar

Verkligheten lossnar sakta
driver bort helt utan
att lämna något alls

Den upphör att finnas
Det finns inget Bortom
Den lilla bär en lykta
inom sig




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-03 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP