Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna svaren

Sekunder av mitt liv blev till dagar och år.
Morgonen...den där jävla morgonen.
Slutet som blev en början jag aldrig ville ha
lever jag utan ord nu och i ett farligt ingenting.
På gränsen. Hela tiden på gränsen.

Skriver mina kodade meningar, jag vet.
Ingen poesi längre, inga Syrener Hjärtat.
Vågar du lyssna när huden brister?
Vågar du stanna när vintern tränger sig in i mig?
Hålla mig när gränsen blir dimmig?

 

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 399 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-28 19:16



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Andas smärta men mycket snyggt skriven.
2016-11-29

  walborg
Välkommen tillbaka igen Suzy!!!
2016-11-29

  Lars Hedlin
Oerhört stark och full av känsla...Kram
2016-11-29

  Skymning Blå VIP
Bra text med känsla, tanke och frågeställningar.
2016-11-28

  Peter Stjerngrim VIP
Välkommen tillbaka igen!
Saknat att få avnjuta dina flöden ...
2016-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Suzy! Du är tillbaka! Välkommen!
Kul att se dig i spalterna igen.

Hoppas någon svarar ja på dina tre frågor.
2016-11-28

  aol
Känner en stor sorg så djupt berörande skaldat borrar sej in mot hjärtat,
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna