Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bryr mig inte om dig!

Jag vill inte höra hur länge du tränade igår
Jag vill inte veta hur många som du har legat med
Jag bryr mig inte ett dugg om vad du tycker om mig
För jag vet vad jag tycker om dig

Jag vill inte prata om hur full du blev på festen i lördags
Jag vill inte höra om du fick några ligg
För mig är du bara en stor nolla
Den bilden kommer inte att ändra sig

Jag vill vara med någon som kan respektera mig
Någon som kan ta hand om mig när jag känner ynklig
Det gjorde aldrig du, du fick det bara att kännas värre.





Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-03 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream