Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek 24 timmar om dygnet



Älskling!

du vet väl om

att mitt hjärta

jobbar på

att älska dig

24 timmar om dygnet




Fri vers av Vågparet
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-03 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet