Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då dåtid formar framtid


Närheten

Liten saknar Någon, som reser långt detta år.

Endast för att dåtid lärt Vuxen att avstånd skapar sår.

Vuxen tänker Liten, borde blunda ibland, för närheten till Någon når över hav och land.

Våren här står. I Någons famn somnar Liten av sår finns inga spår.

Vuxen har nu flyttat till en som likt vuxen förstår, att avstånd hindrar närhet och bara skapar sår.




Bunden vers (Annat versmått) av OptiPesm
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-04 07:35



Bookmark and Share


  genni VIP
Intressant läsning, bra skrivet!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

OptiPesm