Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KLAR MED DÖDEN I LIVET

(En omärklig skymt under lövvalvet: Gryningsimman rinner på stenarna.)


Skrider undanskymd (genom (hithörande nategräs)

Kliver över en regnbäck (innanför ett mjukt dimregn)

Läser i regndroppar (på nyponblom; (min egendom)



Är klar. Klarare än källvattens megin

Är klar över det döda med detta liv.


Klar. Hårdare än sorgens första tårar
Klar. Renare än äktad glädjes näring

Klar.




Bunden vers av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-04 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP