Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reseminne, Gran Canaria.





Trots att ön är liten
är där fyra klimatzoner

intressanta skillnader mellan
torrt och kargt och frodig grönska


en sevärdhet var sanddynerna
som dessvärre påverkats av bebyggelsen

stora hotell hindrar vindarna
från att forma sanden

nu är det ett naturreservat
för att rädda det som är kvar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-11-04 12:34



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Gran Canaria denna vackra ö får här nytt liv genom dina ord. Tack för att du delar med dig av dina resminnen.
2016-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt med reseminnen...hoppas de kan rädda sanddynerna...
2016-11-06

  i af apa
tack för resan.
2016-11-06

    ej medlem längre
Tack för att jag får följa med till ett annat land och se andra vyer!
2016-11-06

  Lars Hedlin
Bra skildring
2016-11-05

  Linda CH VIP
Tack för info! Jag åker nästa vecka.
2016-11-05

  överlevaren VIP
Intressant reseskildring!
2016-11-05

  Gunnel Eriksson VIP
Fin beskrivning.
2016-11-05

  lila fjäderblomman VIP
Det är en mycket vacker ö! Har bott där från och till i 6 år. ( man får ge sig bort från de värsta turistfällorna ) Bra beskrivet!
2016-11-04

  Solstrale VIP
Fin rapport från ditt hörn i världen! Mycket uppskattat! Och fint att du delar med dig! Tack! :)

Seendet och vurmandet för naturen du besitter blir för många till nytta....
2016-11-04

  Respons VIP
Du har ögonen med dig!!!
2016-11-04

  Karina"Kia"
Skydda det som skyddas kan <3
naturreservat har sitt motstånd att bli exploaterat av turismindustrin..som tar stor plats!

Härligt med semester och en underbar resa..men med vakna ögon se hur allt står till på en ö.

Välkommen hem<3
2016-11-04

  M.Eta
Kul att du delar med dig av dina reseupplevelser! Minns särskilt sandöknen av playa Ingle!
2016-11-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Välkommen till lite vinter! Fin rapport om resmålet!
2016-11-04

    Dan Myrbeck
Intressant om ett resmål
jag aldrig besökt.
2016-11-04

  Maria Sundelin VIP
Låter som en bra resa

Kramar
2016-11-04

  Marianne Räf
Roligt med en reserapport! Den är mkt vacker å speciell stjärnhimlen,
i Gran Canaria! Jag var där 1969.
2016-11-04

  ULJO
fint att du delar med dig
2016-11-04

    ej medlem längre
intressant reseskildring. kul se dig tillbaka.
2016-11-04

  louisegirl
Fint att få ta del av!
2016-11-04

  Niliboy
Va fint att det skyddar stranden. Häruppe är de ju beredda på att öppna gruvor i naturreservat!
2016-11-04

  Öknens Ros VIP
fyra klimatzoner? det visste jag inte. tack för dessa rader!
2016-11-04

  Eva Helene VIP
Intressant, fint att få ta del!
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP