Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du vet

ett tryck över bröstet
ett kipp efter andan
en skärva i rösten
en tid som har stannat

det är när du sitter helt nära
och jag hör dina hjärtslag av hopp
som jag önskar att alla fick känna
hur det känns när man aldrig ger upp

ja det är när du sitter helt nära
oskyldigt jämn, i balans
jag skjuter upp
jag är rädd
och jag undrar

var vi kommer sluta nånstans.




Övriga genrer av ungefär
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-04 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär