Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Solstrale…


LYS FÖR OSS

 

ljus lys för oss

belys allt det 

goda vi besitta

 

låt oss av ditt

ljus smittas

 

låt oss lysa för

varandra i mörkret

 

allas ljus skall

en dag bevittnas

inget mörker mer

skall oss trycka

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-11-04 20:14



Bookmark and Share


    Ting69
Hoppfullt, så vackert.
2016-11-07

  ULJO
Lysande skrivet
2016-11-07

    Birgersdotter VIP
Värmande ord!
2016-11-07

  Susanne Klint Martell
Dina ord värmer :)
2016-11-07

  limerick
Så vackert och varmt i höstmörkret.
2016-11-07

    Dan Myrbeck
Fin uppmaning
bra skaldad.
2016-11-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
Fint!
2016-11-06

  ULJO
Så fint
2016-11-05

    ej medlem längre
en motaktion mot det mörker som rullar in över oss och som ska stanna till framåt våren nån gång, en aktion som består i att vi beväpnar oss med alla sorters ljus vi bara kan uppbringa, en bra antimörkerdemonstration detta:) Tack.
2016-11-05

  Vågparet
Tycker om.. <3
2016-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som går rakt in i själ och hjärta!
Bra skrivet, mycket bra.
2016-11-05

  karinhj
Fint ljust hoppfullt tack!
2016-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin bön om ljusare tid!
2016-11-04

  Marianne Räf
Fin Förhoppning, så blir det, säkerligen ! <3 :-)
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP