Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall Fäll Föll


Regnet föll över minnet
Det är vad alla minns
När de kommer ihåg

Regnet föll
Över minnet
Det är vad de minns
När alla kommer ihåg

Så regnet föll
Och inte bara det

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-05 06:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi med det?
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP