Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt hänger på kylan

Den bitande kylan,
Allt hänger på den isiga och råa kylan,
Precis vad jag behöver för att vara säker,
Har känt en oro,
En oro över att jag inte längre tillhör mig själv,
Allt jag kan minnas är hans händer som med våld tar tag i mig,
Sliter i mina kläder,
Greppar min hals och klämmer åt,
Syre,
Den är som bortblåst och jag känner mig inte en längre del av mig själv,
Då kommer den,
Den isiga kylan som smyger sig in och smeker min blottade hud,
Får mig att återvända till mig själv,
För det är det allt hänger på,
Den bitande kylan,
Som påminner mig om vem jag är.




Fri vers av ThatsNotMe
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-05 00:10



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En traumatisk text om piskrappen från våldet mot den svaga kroppen ich själen. Bra ordat
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

ThatsNotMe
ThatsNotMe