Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljust, stad på en kulle

Ljust, stad på en kulle
De talade illa om boskap, och flög runt
I poler attraktion,
Även smädares
De kastade ut en religiös
Med en avgift för hädelse,

Korrupta naturen är tom av nåd,
Benägna att synda och enda synd,
färg livid blommor i halm och sten
En thriller, ett pussel eller ett monster född

Han öppnade pussel fällor pussel-box,
Det känns i varje hörn; Varje småsak
En finess och list som är extremt tillfredsställande
En finess och list som är extremt givande

"Var är vi? Det finns poliser där nere,
Det är en vän till mig med en tandborste i badrummet,
Verkade hoppa framför dem, klackar klänning,
Vi hade advokatens dolda djävulen i buskarna

Vissa människor börjar explodera i tårar,
Han gick på scenen, och efter tre sekunder
en trumslag. ...
Och han hade hjälpt smuggla kostym,
En ängel vingar, och strumpeband
Stjärnan gick på bambu strängar ...

En av hans mest ekivoka skämt,
Inte långt efter det faktum,
Över baksidan av den eleganta guld kostym,
Joker när man dricker kaffe och pratar i att skapa
Ett lysande stad på en kulle

Carlos Ac libera

Gör en donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 239 gånger
Publicerad 2016-11-05 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor