Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gran Canaria, en ö i förvandling






I alla tider har folk bott i grottor i bergen

en del är fortfarande bebodda
andra är övergivna

det som förut inte var värt någonting
är numera värdefullt

en del grottor hyrs ut till ekoturister
andra säljs till ofattbart höga priser




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-11-05 10:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Intressant..., det visste jag inte.
2016-11-07

  StinaJ VIP
Ord som berättar om hur tiderna förändras och vi människor med den.
2016-11-06

  Eva Helene VIP
Ja, där ser man och tänk om de hade vetat, de som bodde där ursprungligen!
2016-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, många vill ju tillbaka till naturen...intressant...
2016-11-06

  ULJO
Tack för informationen
2016-11-06

    ADI Nehlin
Tänk va, så underligt.
2016-11-06

    ej medlem längre
Tack för att du tog oss med till en annan värld. Spännande och intressant.
2016-11-06

  aol
Tack för så intressant läsning verkligen,
2016-11-06

  Karina"Kia"
Intressant att man kan göra affärer även sälja "Grottor" ja! allt går nog att" sälja med mördande reklam" Allt för turismens rörelse och krav på ön!
Bra framfört som bör belysas!
2016-11-05

    ej medlem längre
de var blonda och vithyade de som bodde där innan spanickerna kom.
2016-11-05

  Lars Hedlin
Starkt är sanningen
2016-11-05

  Blomma-Stjärna VIP
blev glad bara att höra från dig - på en ö i förvandling!
2016-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken utveckling, men business as usual. Tänkvärd text!
2016-11-05

  Öknens Ros VIP
man kan göra buisness av allt numera, fast turisterna har det väl lite bättre än när människor bodde i grottorna förr.
2016-11-05

    ej medlem längre
Köpa sig en egen grotta låter inte fel ibland;). Fast när man trodde att man kunde köpa allt.... så kunde man tydligen köpa mera. Grottor jag tycker att de skall vara till nytta för alla.
Mvh annokas
2016-11-05

  överlevaren VIP
Tiderna förändras, spännande att läsa!
2016-11-05

  Maria Sundelin VIP
Intressant utveckling
Kramar
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP