Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är efterlängtad




Välkommen vinter

nu ses vi igen

där under ditt vita täcke

vilar värmen och sommaren

du är alltid efterlängtad.




Fri vers av Vågparet
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-05 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet