Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka.....


När lyckan landar i hjärtat
då sprakar själen
likt ett guldglittrande fyrverkeri
mot en rosaröd solnedgång....

När stilla ro landar i själen
då hänger augusti månen tungt på himlavalvet
månstrålarnas dans
lyser väg över viken
bort mot horisonten
där äglarna ler
och välkommnar ljuset.....

När vilan landar i kroppen
då ligger huvudet stilla mot kudden
armar och ben känns fjäderlätta
tankarna har stannat en upp (en stund)
då somnar jag så lugn och trygg....






Övriga genrer av solglimt
Läst 564 gånger
Publicerad 2006-05-15 00:30



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Mumselimums att läsa...avslappnad konstaterar jag att din dikt har fått mig att må väldans bra!!!!
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt