Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger



Sexigt siden i sängen

och mina blå ögon

vilar drömskt över

din heta sexiga kropp

den hungrar efter mig






Fri vers av Vågparet
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-05 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hett <3
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet