Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bör

Det kryper och krälar
växer och dör
lever och äter
låter och hör
det prasslar och tisslas
skapas och görs
fixar och donar
lämnas och störs
det trippas och tassas
smyger och rörs
blandas och mixas
leder och för

planeterna sjunger
tillsammans i kör

att vi bör




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-05-15 00:40



Bookmark and Share


  Agnes
wow... denna skulle jag vilja höra uppläst!
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin