Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu vill jag


dra mina fingrar genom ditt hår

låta tungan smaka på dina läppar

när jag viskar godnatt i din famn




Fri vers av Vågparet
Läst 405 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-06 02:37



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ömsint skrivet om kärlek mellan två.
2016-11-06

    ej medlem längre
<3
2016-11-06

  Peter Olausson VIP
så vackert!
2016-11-06

  Sofhia Wirström
fina rader
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet