Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstå

Det är verkligen så.
Vi struntar i att stå.
För att förstå
behöver vi gå.
Återgå
till rörelsen.
Framåt på tå.
Mot det vi kan få.
Det vi vill nå.
Återfå
kraft att förstå.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-13 11:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint rimmat! Med skärpa! Tack! :)
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj