Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudarna


De gudarna som sover i mörkret

med ett öga halvöppet

och magen full med förbund

förbjuder det mest basala mänskliga rättigheter

att hitta sig själv i existensen










Fri vers av Minona
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-06 16:25



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Mycket uttrycksfullt! Du skapar bilder med dina ord!
2017-02-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
vältonat
2016-11-06

    jaybird
"magen full med förbund" en spännande kombination, klassificerar gudarna till ett slags allätare.
2016-11-06

    ej medlem längre
så så klok text, så skön att denna måste hissas upp högt! den här tar jag till mig alla dagar i veckan:) Topp! tack.
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona