Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu spelas - https://www.youtube.com/watch?v=mehLx_Fjv_c


Vancouver

Så är jag där

Sätter mig ner
Håller i atlasen
Ögonen vandrar

I det sydvästra hörnet
Alldeles vid gränsen
Bergen och stranden
Den stora ön
Stillahavskusten
Eller hur det nu är

För att komma hem
Jag får resa åter




Fri vers av DavidM VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-06 16:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det fångas jag av,

"för att komma hem jag får resa åter"

riktigt passande!
2016-11-06

  Mow Dean VIP
Jag läser och reser med mellan alla rader. Tycker om.
2016-11-06

    ej medlem längre
härlig geografipoesi, I like! och mer än så... och så det där slutet.

"För att komma hem/ jag får resa åter"

kan låta som en självklarhet men känns som lite mystik för mig... Snyggt! tack.
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP