Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna gången kände jag för att skriva på engelska. Bild tagen i Maastricht.


Today was just a dream

Today I drenched my mind in gasoline
And set myself alight
And as the flames licked my bones
And ate me whole
There was a beam
As if my surroundings would ignite
I was in eternal bliss
Everything so colourful
Nothing was amiss
Swimming through a vivid stream
Today was just a dream




Bunden vers (Rim) av synestesi
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-06 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

synestesi