Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rolig och orolig


Jag är rolig
och samtidigt
orolig

Den språkliga paradoxen
går ihop

Humor ger
mod

lyfter mig
att våga leva

Våga falla på ett lustigt sätt
i en evig tårta
av
mänsklighet




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-06 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP