Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag har kvar

Allt jag har kvar av dig
 är svaga minnen och fotografier
Allt jag har kvar av dig
 är ett förstört jag
 en kropp som fotfarande gör ont
  av tanken på dig

Inatt drömde jag om dig igen
 och jag saknade dig
fan vad jag saknade dig

Allt jag har kvar
 är ett huvud på högvarv
Allt jag har kvar
 är en konstant rastlöshet
 ett hjärta som fortfarande slår extraslag
  av tanken på dig

Nu tänker jag på dig igen
 och jag saknar dig
fan vad jag saknar dig




Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 512 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-06 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz