Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

En vacker blondin ifrån Årjäng,
köpte igår en finfin mojäng:
- Vilken härlig manick,
ja precis som en pick.
Så ingen man behövs i min säng!




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 395 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-12-01 15:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra och kul budskap!! :-)
2016-12-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Ska de Vá mojäng så fick hon väl poäng å bättre utrymme i sin säng!!!
2016-12-11

  Daniel_78 VIP
Rak på sak, bra där :-)
2016-12-05

  Lars Hedlin
:)
2016-12-05

  Karina"Kia"
Att kunna vara sin egen i alla lägen!

Livets allt i en mojäng!
2016-12-04

  ULJO
Härlig humor
2016-12-03

  Per Drysén
Då slipper hon alla besären, endast nöjen
2016-12-03

  överlevaren VIP
Funkar i nödläge!
2016-12-03

  Anya VIP
Men så bra!!! Men förstår inte riktigt vad det är för mojäng!!! ;)
2016-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Hur är det man säger...jo, att själv är bäste dräng...
2016-12-02

  Blått Norrsken VIP
Haha, nu är du igång!!!Mycket bra och roligt och lönsamt.
2016-12-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
D et att få till limerick
A tt slå an, ett mycket svårt trick
N u du sängväg drog
E n sväng om den tog
N u man ser sker det kom ett vick
2016-12-02

  Gunnel Eriksson VIP
Stämmer in i ensamhetskören.
2016-12-02

  walborg
Håller med Ingrid Trolle!
2016-12-02

  Ingrid Trolle
Stackars ensamma
2016-12-01

  Maria Sundelin VIP
Aningen klyschig
2016-12-01

  Solstrale VIP
Vet ej om hon av denna bliver vederkvick ... ;)
2016-12-01

    ej medlem längre
Säger som Senta - blir nog ensamt i längden!
2016-12-01

    ej medlem längre
Frodig humor i form av en limerick. Ja, vad ska man säga? :) Tror allt mer på att där det finns liv finns det hopp.
2016-12-01

  Marianne Räf
Kanske, dock, lite trist, -
- för en äkta Sexist !!
2016-12-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra kvinna reder sig själv:) Fast lite trist!
2016-12-01

  Blomma-Stjärna VIP
hahaha - alltid bra att kunna själv!
2016-12-01

    ej medlem längre
Blir nog ensamt i längden...
2016-12-01

    ej medlem längre
En limerick med extra knorr!
2016-12-01

  M.Eta
Självförsörjande kan man säga!
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck