Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minimalistlistlista

Att vara minimalist,
är inte att ha minimal list -
det är att ha maximal list:
Minimalistlist.

Minimalistlist ger flyttflyt:
Mycke bohag - lite behag.
Skrymmande - skrämmande.
Att minimalister inte
har tunga saker,
har tunga orsaker.

Minimalister arbetar för ett mål:
Att minimera antalet föremål.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 1138 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-11-11 15:52



Bookmark and Share


  Angel of love
Fyndigt och bra skrivet.
2016-11-14

  Lars Hedlin
Lättsamt tung gung i din text :)
2016-11-13

  lila fjäderblomman VIP
Det kan du ha rätt i! Man får rensa ut ordentligt inför en flytt.. sen har man anledning att införskaffa sig nytt ( läs begagnat) som man gör om och har kul med, så att trivseln blir hög. Vid flytt är jag minimalist, annars maximalist.:)
2016-11-12

  Ingrid Trolle
Mininmalt med text
Mycket innehåll
2016-11-12

  Eva Helene VIP
Får själv lägga flytten på hyllan, det förstår jag nu! :)
2016-11-12

  överlevaren VIP
Instämmer, BRA!
2016-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Att leka med orden på detta sätt gör att dikten får mycket innehåll...så bra...
2016-11-12

  Anya VIP
Jag gillar minimalism. försöker vara det själv. Underfundiga pärlor här.
2016-11-12

  Fem hjärtan VIP
Härlig! :-)
2016-11-12

  limerick VIP
Ha!Ha!Ha! Din härliga ordekvilibrist där!
2016-11-11

    ej medlem längre
Fyndigt och klokt hela vägen. Sista strofen är helt i särklass ändå...
2016-11-11

    ej medlem längre
Verkligen tunga argument för att bli minimalist! :)
2016-11-11

  Camelot
Bra text. Skrymmandet kanske skrämmer..
2016-11-11

    ej medlem längre
Härlig text som flyttbestyr/besvär.
2016-11-11

  Goraxy 89 Orion VIP
När allt man äger ryms i en liten resväska (minns den tiden som igår) då är man pass så minimalistisk man kan bli utan att klä av sig underkläderna.

Bra!!!
2016-11-11

  Per Drysén
Minimalt med material minskar mödan
2016-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Less is more.
2016-11-11

    jaybird
Less is less. More or less. Snyggt, Dan.
2016-11-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra med flytt ibland. Då blir det rensat.
2016-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Att flytta är ett utmärkt tillfälle att göra sig av med grejor man inte behöver!
2016-11-11

  Maria Sundelin VIP
Rolig
2016-11-11

    ej medlem längre
Det är lätt att få för stort bohag om man inte flyttar ofta!
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck