Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Hur gjorde man?

 

 

Smekte tangenten och tryckte försiktigt ned knappens bokstav.

En knapp till och en knapp till och snart var knappdansen i full gång.

Stopp!

Inväntan sker …

Knoppen ska också vara på alerten samtidigt som knapparnas dansande bokstäver.

Gnuggar händerna och blicken klarnas.

Nu kör vi!

Attans vad det var länge sedan sist.

Har verkligen lusten och orken och allt återvänt?

Hoppas det i alla fall!

 

 




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-07 20:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det hoppas jag också...trevligt att läsa av dig igen och vilken underbar bild du tagit...
2016-11-09

  Lindha W Gustavsson
Vilken vacker bild dessutom som du knäppt!
2016-11-09

  Lindha W Gustavsson
Vilken trevlig humoristisk dikt, uppiggande måste jag säga!
2016-11-09

  erkki
Välkommen tillbaka! Men vilken skillnad mot förr! Tänk om man hade behövt leta efter kuvert, skrivpapper och frimärken. Och tipp-ex. Och hur var det med adressen? Och postnumret? När töms brevlådan? Är den flyttad nu igen? Vandaliserad? :)


2016-11-09

  soligajag_1 VIP
Verkligen skoj att se dig igen goá vänne!! Jag har saknat dig, , hoppas knoppen ger knapparna något att hålla i. Kram
2016-11-09

  Rise Little One
Välkommen tillbaks vännen <3
Kram
2016-11-08

  Anya VIP
Men vilken skön känsla här. Känns som något släppt. Härligt!
2016-11-08

    ej medlem längre
Mycket fin bild i solbestrålning!
2016-11-08

    ej medlem längre
Det hoppas jag också att du fortsätter skriva! Välkommen tillbaka, har saknat dig här!
2016-11-08

  ULJO
Välkommen tillbaka
2016-11-07

  Bo Himmelsbåge
Hejsan!
Välkommen åter! Roligt att se här Dig igen!
Hoppas att knapparna o knoppen är redo, för det är jag!

Vi skrivs!

kram Bo

2016-11-07

  Maria Sundelin VIP
Roligt att se dig här igen
Kramar
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren