Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst för dig

Väntan
På det bättre
Väntan på glöd
Det kommer
Det går
Det är som det är
Det är som du vill hela tiden
Eftersom det blir som du gör det till
Gör det så då
Varför gör du nått
som du inte vill
Eller gör du nått
som du inte vill
För att glöden
ska komma
Är det gnistan som är svår
Att hoppet ska slockna
Som du tvivlar
Den kommer inte att slockna
Om inte du låter den




Fri vers (Fri form) av typså
Läst 165 gånger
Publicerad 2016-11-07 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

typså