Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Generationsmotsättningar


Det går igen generation efter generation

Generationsmotsättningar
inte konstigt att de finns
så snabbt som samhället förändras

Vissa saker
tror jag
går igen
generation efter generation

Om man själv blivit förtryckt
under uppväxtåren
kan det hända
att man i sin tur
förtrycker
omedvetet

fastän
aldrig aldrig
med ond avsikt




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-08 11:17



Bookmark and Share


  erkki
Jag tror man skadas av förtryck, och därför förtrycker. Det är ju så dumt och ologiskt, och det vet man ju om, så någon skada ligger väl i botten.
2016-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att läsa och fundera på!
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP