Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ännu mer sann dikt, än någon annan sann dikt, som jag har skrivit.


Vad är Det?

Solen lyser på henne. Solen lyser på Det.

Lampan lyser på henne. Lampan lyser på Det.

Det. Diet.

Hahahahaha. Hon skrattar.

Det. Hon låter bli att skratta.




Bunden vers av Mim
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-08 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim