Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: snönatur konstfenomen från Sibirien


Snögubbe-Drömmar.

 

 

  • Snöar med drömmar, på några av gatorna som är stängd på vintern.

 

  • Mandoliner av bebådelsen efter backstage.

 

  • Vakna upp vid liv i en nattliv twist

 

  • Och mina tårar är borttagna, på framsidan av mitt läger galjonsfigur.

 

 

  • Flingor faller i natt svärtade väggarna i vingården av gas.

 

  • Genom de ihåliga parkbänkar, slumrande

 

  • Het och överväldigande över staden vilket är en myrstack

 

  • Försvinna, smälter smidigt i Lyktan.

 

 

  • Stormen, staden är yr från routen.

 

  • För av rädsla förlorar och faller ner i avgrunden.

 

  • Och försvinner in i dimman,

 

  • Tas bort utan spår på morgonen.

 

  • Det ska regna med drömmar i natt,
  • På morgonen flyger genom den heta stationen
  • Lysa upp ett liv av hopp,
  • En ensiffrig linje sprudlande suckar.

 

  • Skaka dem i stängda resväskor,
  • Vykorten har inte öppnats,
  • Röster på en plattform långt glömt,
  • När klockan i natten för att sammanfalla med våra framtida beats.

 

  • Det är inte lätt att vara en snögubbe
  • för att göra världen med dig vad han vill och när han vill
  • att bero på en vinter som denna trumpen,(Crabby)

 

  • Sammanfattningsvis

Bättre att vara en man bland män, snöflingor och vinden rytande som ett levande, vilken är en sång utan ord,

en varm själ indränkt i snö

frusna minnen, leenden,

Tårar har torkat och oavslutade kärlek...

Nyfikna människor,
började ta bilder med mig
slå mig med snöbollar.

 

Låt mig gå till vänster dra mig till  höger
undrar skall bli förvånad,
Varför  frös du mitt hjärta?

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-08 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP