Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja något måste man ju skriva om det som händer där borta


Valfusk & röstfisk - limerick

 

...vid ett röstningsbås i Carson City
har en trumpen man stuckit sin pitt i
sin motrivals glugg
Om det hjälper ett dugg
får vi veta först i morgon bitti…




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-08 14:20



Bookmark and Share


  ULJO
Ser ut som ett mycket jämt val. Får se om man blir trumpen efter valets resultat
2016-11-09

  SpamPippiL VIP
Spännande val blir det i alla fall. Snyggt rimmat och fiskat :)
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP