Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orsaken till vad? Läs, och ni får se.


Den kortaste orsaken

Det är ett träd, över gångstigen. Hur har det hamnat där?!
Det var där inte förut. Inte förut, under alla de månader, som jag gått där, och inte behövt gå runt dig, Du träd!




Bunden vers av Mim
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-08 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim