Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens öga

Det är höst och min vinge är bruten
Det finns löv som vissnar
Löv som gråter

De som attackerar
De som förlåter

Ingen sätter sig på det som är trasigt
Det är din styrka de vill åt

Men när livet kallar dig
Bort från striden
Till dig själv

Vänd då din blick
Se barnets syn
Där väntar i kylan ett yrvaket skott

Det kräver tillit att våga vissna




Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 445 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2016-11-08 16:42



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Andlöst vacker dikt som jag kommer att återkomma till.
2016-12-31

  Blomma-Stjärna VIP
åååh - ömsint fint om livets - och årets - bittersöta realitet ------ sparas!
2016-11-08

    ej medlem längre
fin höstdikt. men det är vinter nu.
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken