Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsligt läge...

Om någon går

från hetero till gay

helt okey

men om nån tar klivet

åt andra hållet

börjar kivet

: /




Bunden vers av Balans
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-08 21:58



Bookmark and Share


    Lars J
Den var bra och underfundig.
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Balans