Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis! http://www.aftonbladet.se/nyheter/utrikes/article23880303.ab


Nu har anländ frälsaren på jorden och heter Donald Trump!



Hej hela världen!
Är ni redo kliva på Venusberg och ser utsikterna för en bättre värld?
Är ni redo skaffa och leva efter egen födelse certifikat?
Är ni redo snöboll lekar?
Är ni redo miljarders tänkande?
Är ni redo älska först landet som man bor i?
Är ni redo låt bli inblanda i andras länder angelägenheter och får vara i fred resten av världen, vara för sig själva och bevara sina traditioner och kultur. Och får ha glädje av livet på ett naturligt sätt!
Är ni redo jobba ägna mark? när ändå maskiner är det som gör jobbet och människa bara kvittera naturens vinster & lön.
Är ni redo  inte tänka mera intrasslar i slaveri, dumpning av mänskligheten, priser och leva på pirat kopior? Orsak till andra länders förfall? 
Mvh en värdig vinare!
GOD MORGON VÄRLDEN!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-09 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP