Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Halt

 

Under mina fötter är halt
Grus och eld

Under min kudde vilar mardrömmarna
Oro och strid

Den barfotabarn jag!
Den barfota man jag!

Glider!
Faller!

Halt och sönderkrossat




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2016-11-09 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP