Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden under vintern

Kylan bet sig fast kring min kropp som var alldeles för lite klädd,
snön knarrade så bekant under mina fötter.
Vintern har en tystnad som ingen annan årstid kan åstadkomma, har du någonsin fått höra den?
Det finns ingen rörelse i luften, naturens färger är färgade till vitt och ett slags mörker.
Människor befinner sig inomhus för att gömma sig från kylan, särskilt om natten då rädslan för dödens skuggor är som störst.
Allting är stilla, likt tystnaden på kyrkogården där vare sig fåglar, fordon eller träd gör sina ljud märkta.




Övriga genrer av Midnight
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-09 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight