Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


-


Jag vill va flugan på väggen när du tar dina selfies

 


Vad försiggår där framför linsen...i badrummet,
i sängen, framför spegeln?
När jag ser dina selfies vill jag vara där
när du söker olika vinklar.
Hittar rätt ljus, testar i profil.

 

Byter blus, provar en ny t-shirt.
Putar med läpparna.
Det är så mycket i blixtrandet
som inte läggs upp.

 

Och på en skala mellan 1 och 10
hade jag önskat att du gillar mig:
“Till månen och tillbaka.”
På richterskalan - Ännu rikare!

 

hashtag #sweet

 

 

Jag vill va flugan på väggen när
Du tar alla dina selfies

 

Lo-Fi, Sierra, Amaro, Crema
Vill veta vilket filter som är din favorit?
Jag sitter som på nålar när du lägger
till plats i Stockholm, att skärmdumpa
ditt ansikte, fånga din posé.  
Vara en “Gilla” på din insta.
Där Du @taggar mig med
en generad emoji och jag är verkligen :(
för att jag drog skam över låten du älskar
hade velat veta om du blev
irriterad utan att du behöver r e t u s c  h e r a
Vad du menar? När du mumlar att jag alltid säger:
“Ingenting” eller “vadåra”. Oavsett fokus

 

 

Du lämnar mig alltid bländad och
gapandes efter mer
- Gud vad du är vacker!

 

 

Suck alltså, suck.




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-09 18:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, just det.
Känner till uttrycket.
Väl bekomme, min vän-
"Mellan skål och vägg" är ett annat besläktat uttryck.
2016-11-10

  Hon kallar sig poet VIP
haha vilken rolig röst, gillade låten den gör ju en lite glad...speciellt den där med "I could chase the look" - det var ju bra text på den även om han har lite ...lustig röst (att vara flugan på väggen är ett uttryck vissa inom journalistiken, eller andra områden vet inte, slänger med när gäller reporterns roll i en intervju, att inte ta plats utan finnas där och observera). Tack Larzan
2016-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Helt omöjligt för mig att låta bli nu...

https://www.youtube.com/watch?v=PnnnXvX3s5s

2016-11-10

  Solstrale VIP
Cirkulerar, kring uppbyggnaden du valt, så är det svårt att slitas, bort från det sista ,,, läser igen och igen... Så rakt ärligt snyggt du skriver ...
2016-11-09

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP