Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför inte nu?


Hur gör du?

?
En del klagar på hur världen är

En del andra vill förändra den

De förra lägger sin energi på det som varit

det som inte går att ändra på

De senare på det som inte än är

som om det skulle finnas ett alternativ

jag är

jag ler

njuter här

njuter nu

hur gör du?




Prosa av Let it go VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2016-11-10 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP